Fokkerij-excursie 2019 naar Normandië!!

Boven: Wilt u ook met Ready Cash op de foto? Of met Timoko?

De Fokkersvereniging organiseert binnenkort weer een compleet verzorgde busreis naar het drafsportwalhalla in Normandië.

Het programma is als volgt (wijzigingen voorbehouden):
- woensdag 2 oktober: busreis naar Hotel Bellevue in Villervillle (tussen Honfleur en Deauville).
- donderdag 3 oktober: ‘s ochtends even kort naar Volbloedstoeterij Haras de Quesnay en vervolgens naar de stoeterij van Ph. Allaire (Ready Cash, Bird Parker, etc.).´s middags lunch in een crêperie te Beuvron-en-Auge en daarna naar de koersen in Cabourg, individueel dineren voor eigen rekening/keuze.
- vrijdag 4 oktober: naar de Orne met ’s ochtends bezoek aan Haras des Rouges Terres (entrainement Louis Baudron + dekhengst Village Mystic, etc.).  's middags een gezamenlijke Normandische lunch in Sées, waarna bezoek aan Haras de Sassy (Timoko, Niky, Drole de Jet, Up and Quick, etc.).
- zaterdag 5 oktober: naar de middagkoersen in Caen, aanvang 12:00 uur.
- zondag 6 oktober: na het ontbijt terugreis naar Nederland.

Elke ochtend wordt een ontbijt en elke avond een heerlijk diner geserveerd in ons hotel Le Bellevue, behalve op donderdagavond als we bij de koersen in Cabour zijn.
Op donderdag- en vrijdagmiddag is er een gezamenlijke lunch, op de andere dagen zijn we onderweg en is de lunch naar eigen keuze en voor eigen rekening.

Het arrangement van het hotel (4x overnachting, 4x ontbijt en 3x diner, incl. wijn) kost € 380 Euro per persoon, op basis van een tweepersoonskamer. Toeslag voor éénpersoonskamer: € 100. De overige gezamenlijke activiteiten (busreis, entreegelden, rondleidingen en 2x gezamenlijke lunch) kosten € 180, waarmee de totale kosten van deze prachtige reis € 560 p.p. bedragen, op basis van een tweepersoonskamer.
Er zijn max. 35 plaatsen beschikbaar en leden van de Fokkersvereniging (evt. met partner) hebben voorrang, in volgorde van aanmelding. Doorgang vindt plaats bij minimaal 25 deelnemers. Opgave kunt u doen door onderstaande antwoordstrook z.s.m. vóór 7 september a.s. in te sturen. U ontvangt dan vóór 15 september bericht of u tot de deelnemers behoort, alsmede verdere gegevens omtrent het programma. Er is al veel belangstelling, dus reageer snel (ook degenen die zich al mondeling hebben opgegeven)!!
Verdere info bij organisator Ab Zaman (06-28422225).


Antwoordstrook voor deelname aan de Fokkerij-excursie naar Normandië.

Ja, ik geef mij op voor de excursie van 2 t/m 6 oktober 2019:
Naam :  ……………………………………
Adres :  ……………………………………
Postcode/woonplaats :  ……………………………………
tel.nr. :  ………………………06-……………
e-mail: …………………………………………

Ik ga mee met een/twee* personen en verplicht mij, bij definitieve doorgang van de reis, tot betaling aan de Fokkersvereniging van een bedrag van € 180 p.p. voor het aantal door mij hierboven opgegeven personen t.g.v. rek.nr. NL 20 RABO 035 736 7774 van de Fokkersvereniging. De kosten van de overnachtingen en gezamenlijke maaltijden in het hotel van totaal € 380 p.p. (tweepersoonskamer), zal ik ter plaatse in het hotel voldoen, alsmede de kosten van de drankjes voor eigen rekening.
Ik wil wel/niet * gebruik maken van een éénpersoonskamer (extra kosten € 100).
* doorhalen wat niet gewenst is.

Handtekening : ………………….
Datum : ……………………

Deze antwoordstrook dient volledig ingevuld en ondertekend te worden verstuurd/overhandigd aan:
Fokkersvereniging, p/a  J.C.H. Huiberts – Helmkade 28-B – 1901 BM Castricum
E-mail:  huiberts.advies@planet.nl  (tel.nr.: 06-20428186)
Insturen/inleveren vóór 7 september a.s.!


Boven: Onze uitvalsbasis is opnieuw het chique Hotel "Bellevue" in Villerville.terug naar het Nieuws


© Copyright Fokkersvereniging